Over Altijd Attent Shop

altijd attent

 

Nieuwe collega verwelkomen. Jubileum van een zakelijke relatie. Bedrijfsverhuizing van een klant. Of binnenkomen bij een prospect. Nog even snel een passend geschenk bestellen met een persoonlijke boodschap? Online zoeken en bestellen in jullie eigen gesloten webshop in jullie eigen huisstijl? Eenvoudig automatisch betalen via een maandfactuur, zonder administratieve rompslomp? Dat is de Altijd Attent Shop in een notendop.

 

wat-geef-ik-mijn-personeel-voor-kerst

Co-creatie met klanten

Een idee uit de eigen koker van team Robitex en samen ontwikkeld met een aantal ambiteuze klantenrelaties. Zovéél meer dan een gewone cadeaushop of webshop voor (relatie)geschenken. Zoeken, bestellen en automatisch factureren. Met de Altijd Attent Shop is het een cadeautje. Een geschenk voor elk zakelijk moment. Dat is het idee. 

kerstkado keuze concept

Geefmomenten

Van een nieuwe collega aan boord tot het afscheid van een collega. Van een geboorte tot pensioen. Van het bedankt tot beterschap. Van verjaardag tot jubileum. Van marketingactie tot nieuwe klant. En alle geefmomenten die er tussenin zitten. In jullie eigen (gesloten) Altijd Attent Shop vind je altijd een passend geschenk.

custommade kerstpakket

Onze service

We leveren niet alleen originele geschenken en geschenksets, zoals kraamcadeau's, fruitmanden, chocolade, bloemen, taarten, dranken & wijnen of giftsets. We creëren  vooral unieke geefmomenten en een persoonlijke beleving. Het verhaal of de boodschap erachter. De verpakking er omheen. Geven wordt steeds persoonlijker en meer een dienst. 'Gifts as a service'  daar geloven wij in. Daarmee is de Altijd Attent Shop een serviceconcept met meerwaarde. En dat loont.